over ons

Wereldwinkel Haarlemmermeer Hoofddorp in het gezellige centrum van Hoofddorp is een unieke en inspirerende cadeauwinkel. Wij verkopen authentieke en bijzondere producten uit verschillende culturen.

De Wereldwinkel is niet zomaar een winkel.

We zijn niet gericht op een zo groot mogelijke winst. Onze doelstelling is: streven naar eerlijke handel in een betere wereld. Een wereld waarin economische en sociale gelijkheid realiteit is. Eerlijke handel betekent een rechtvaardige prijs voor een product, geen kinderarbeid en meer aandacht voor de verbetering van de positie van vrouwen.

 

De 'winst' van onze Wereldwinkel wordt omgezet in giften aan de importeurs. Zij besteden de giften weer aan ontwikkeling, opleiding, veiligheid, en leefbaarheid voor de producenten en hun omgeving.

wereldwinkel de ark, extra verkooppunt

Wereldwinkel De Ark (Muiderbos 36) is een apart verkooppunt en is onderdeel van Wereldwinkel Haarlemmermeer Hoofddorp. 


Koffie, thee en chocola, snoep en rijst, verjaardagskaarten, cadeaupakketjes en kunstnijverheid: heerlijke producten die tegen een 'eerlijke' prijs te koop zijn in Wereldwinkel De Ark. Ook voor producten als (wok-) sauzen, wijnen, olijfolie en ananas kun je hier terecht.


Verkooptijden in De Ark

 - de 1e en 3e zondag van de maand rond de kerkdienst in De Ark.

- de 2e en 4e dinsdag tijdens de Markt van 13.30 uur tot 16.00 uur.